Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

OW KABEL- DOMKI-wspaniały wypoczynek w sąsiedztwie TPN

Adres obiektu Przewodników Tatrzańskich 1, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-2 z 2

 
 

Karol
Dodano: 2018-03-11
Pobyt od: 2017-08-26 do 2017-09-03 IP: xx.47.17.87
 
 
    

Domki pachną wczesnym PRL-em i tak też wyglądają. Meble zresztą akurat pochodzą z tej epoki. Trochę drogo jak na taki standard. Łazienki w domku dwuosobowym są niezaciekawe ale dobrze że są. W domku 4 osobowym już jest dużo lepiej z łazienkami. Domki są czyste, wyposarzenie domku też czyściutkie. Minus za brak zniżek dla rodzin z dziećmi. Za dzieci płaci się jak za dorosłego. Otoczenie bardzo ładne-dużo drzew i potok. Brak placu zabaw dla dzieci!!! Jest jedynie chuśtawka i kupka piasku. Jak na plac zabaw to trochę mało. Grille dostępne są w opłakanym stanie-lepiej kupić sobie nowy za 15zł. Polecam dla singli, par i rodzin z starszymi dziećmi (min14lat). Dla rodzin z małymi dziećmi za ciasno w domku.


 
 

Przemysław Talarek
Dodano: 2018-02-08
Pobyt od: 2017-08-26 do 2017-09-02 IP: xx.47.29.64
 
 
    

Zaglądamy tu z rodziną jak tylko jesteśmy w Zakopanym. Urokliwe miejsce, choć ostatnio trochę straciło na uroku przez mniejszą ilość drzew-kornik i wichury. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Domki są piękne choć już swoje lata mają co niestety widać. wyposażenie też prosi się o nowe ale jeżeli ktoś przyjeżdża aby zwiedzać i chodzić po górach tak jak my to te domki są super. Jeżeli ktoś szuka luksusów to odradzam. Ceny trochę wysokie jak na taki standard ale nie są też nie wiadomo jak wygórowane-duży minus za brak ulg na dzieci. Nawet roczne dziecko liczone jak dorosły. Edit. Przepraszam, faktycznie ulga jest-moje duże niedopatrzenie.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2018-02-08 16:43:26
Szanowny Panie, nie ma Pan słuszności w kwestii zniżek dla dzieci. Dzieci do lat 4 są bezpłatnie. Natomiast zgodnie z cennikiem i zasadami liczona jest cena za domek a nie za osoby. Będziecie Państwo we czwórkę (w tym tylko jedno dziecko poniżej 4 lat) więc liczymy Was jak za 3 osoby, co i tak nie zmienia ceny domku. Cennik rozróżnia tańszą rezerwację na domek 4-osobowy dla dwóch osób, ale już za 3 do 4 osób cena jest taka sama. Gdybyście Państwo wzięli mały domek 2-osobowy to roczne dziecko byłoby bezpłatnie. Pozdrawiamy

Opinie 1-2 z 2

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie